Alla kan vara med!

MAJAPP
Sammanfattning:

Kund: Majblommans Riksförbund
År: 2016
Om Majblomman: Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation. De arbetar året runt för att förbättra barns villkor. Målet är att alla barn ska få vara med och dela gemenskapen med sina kamrater i skolan och på fritiden. Majblomman samlar in pengar genom att barn säljer majblommor. Tack vare det kan de dela ut bidrag till barn, informera om barns villkor och stödja forskningsprojekt för att förbättra barns livsvillkor.

Bakgrund & Syfte:

I MajApp kan du odla dina egna digitala majblommor, vattna dem, rensa bort ogräs och se dem växa. Blommorna du odlat fram hamnar i din blomhylla där du kan tävla om vem som lyckats odla flest blommor. I nyhetsfunktionen kan du läsa om tävlingar och annat spännande från Majblomman. När majblommepremiären startar den 14 april kan du även mata in din försäljning i MajApp och vara med och tävla om glass och biobiljetter till klassen!

Resultat:

30493 nedladdningar (2014 och 2015 års versioner). Ladda ner 2016 års version av appen här: App Store och Google Play.

Genom förbättringarbeten har vi ökat den genomsnittliga tiden i appen per session från 2014 med 200%. Antal unika användare har ökat med 88%.

Vill du veta mer om hur vi tänker och arbetar med mätbarhet och förbättringar? Hör av dig till Thomas Hemark, thomas.hemark@hoy.se

[unex_ce_button id="content_zbod3q3t4" button_text_color="#ff6d56" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#f0f0f0" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ff6d56" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ff6d56" button_border_hover_color="#ff6d56" button_link="https://itunes.apple.com/se/app/majapp/id818690056?l=sv&ls=1&mt=8" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]LADDA NER PÅ APPSTORE[/ce_button]