Webbdesign

Axelent Xperience

Axelent Xperience visar vi hur en arbetsplats kan göras säkrare och mer effektiv med rätt säkerhetslösningar.

Kunden

Axelent Xperience — en interaktiv säkerhetsupplevelse

Axelent tillverkar innovativa säkerhetslösningar för alla möjliga industrier. Med Axelent Xperience ville de göra det möjligt att uppleva deras produkter på webben. I Axelent Xperience visar vi hur en arbetsplats kan göras säkrare och mer effektiv med rätt säkerhetslösningar.

Image

Uppdrag och Lösning

Ett virtuellt showroom

Axelents gallerpaneler, räcken, grindar och smarta lås används för att skydda människor från fall, olyckor och kontakt med aktiva robotar och andra maskiner. Deras produkter är ofta helt integrerade med verksamheten i fabriker och på lager, och utgör centrala delar i större säkerhetssystem. Hoy skapade ett interaktivt showroom där besökarna själva får uppleva hur Axelents produkter upprätthåller god säkerhet på en arbetsplats.

Image
Image

Upplevelsen

Realtidsfabriken

Axelent Xperience består av en virtuell fabrik med många olika maskiner och arbetsstationer. Besökaren kan klicka sig runt mellan hotspots som visar olika säkerhetslösningar från Axelent, eller styra kameran själv och gå på rundtur. Grindarna går att öppna och låsen stänger av maskinerna i burarna automatiskt, precis som det fungerar i verkligheten. Genom att klicka på en hotspot får du mer information om produkten eller produktkategorin.

Image
Image
Image

Tekniska lösningar

Modulär och lätt att uppdatera

Axelent Xperience renderas i realtid i WebGL. Fabriken är skapad för att vara modulär, med ett antal olika väggar, maskiner och produktmodeller som kan användas för att bygga ihop färdiga rum. Alla informationssidor är direkt kopplade till ett system som Axelent själva kan uppdatera.

DELA & TIPSA
Be om en förfrågan:
Kontakta vår kundansvarige Mathias för ett möte.