Webbplatser & ramverk

Dixie.se

E-commerce för Dixie, ett väletablerat svenskt varumärke som erbjuder funktionella och tidlösa inredningsprodukter med en tydlig inriktning på enkelhet och naturliga material.

Image

Uppdraget

Webbplatsen – dixie.se – är en viktig säljkanal för Dixie och de behövde kunna visa upp sina produkter på ett informativt och inspirerande sätt. Det var också viktigt att varumärket och värderingarna det vilar på skulle presenteras på ett rättvisande sätt.

Hoy fick uppdraget att utveckla en e-commerce-lösning som presenterar Dixies produkter såväl som varumärket på ett tydligare och mer inspirerande sätt.

 

Hållbara vardagsnära produkter i en digital värld

Dixie levererar inredningsprodukter till butiker runt om i världen och för dem är hållbarhet och kvalitet en självklarhet. Deras nya webbnärvaro speglar tidlösheten, elegansen och funktionaliteten hos produkterna, samtidigt som den underlättar kundernas beställningar och berättar Dixies historia.

Den nya e-commerce-lösningen är designad för att göra shop-upplevelsen så intuitiv och enkel som möjligt för Dixies många återförsäljare. För att handla krävs ett återförsäljarkonto som ger tillgång till hela orderflödet. För privatpersoner fungerar webbplatsen som en inspirationskälla och en kanal för att hitta Dixies produkter i butiker nära dem.

 

Image

“Hoy har varit en tydlig och professionell samarbetspartner i processen att skapa Dixies nya webbplats och e-handelsplattform. En process som tar mycket tid och kräver stort engagemang från båda parter. Hoy gav oss regelbunden uppdatering och vägledning av vad som skulle ske i nästa steg och vi kände oss alltid inkluderade.”

Victoria Tärneberg, Dixie

Image

Sökordsanalys och SEO-strategi för att nå fler genom större organisk räckvidd

Vår systerbyrå Leit gjorde en omfattande sökordsanalys som bland annat ledde fram till beslutet att ha utbyggda produkt-kategorisidor samt ett fokus på den nya delen Inspiration. SEO genomsyrar hela webbplatsens struktur. Målet var en större organisk räckvidd och ett innehåll som skulle kunna locka besökare helt på egen hand, utan annonsköp.

Image

“Vi är nöjda med allt från budgetering och projektledning till utveckling, implementering och lansering. Dessutom är vi MYCKET nöjda med slutresultatet vilket naturligtvis är det allra viktigaste. Nu ser vi fram emot att med gemensamma krafter hålla vår nya site levande och intressant även i framtiden.”

Victoria Tärneberg, Dixie

Image
Image

Se resultatet på dixie.se eller läs mer om WordPress.

DELA & TIPSA
Be om en förfrågan:
Kontakta vår kundansvarige Mathias för ett möte.