Webbutveckling

En modern webb för hållbara kontorsmöbler

EFG

Med rötter i de småländska skogarna, producerar EFG möbler som bjuder in till smartare sätt att arbeta, mötas och umgås. Design och hållbarhet står i fokus och det var något som också behövde genomsyra deras nya webbplats.

Image

Uppdrag

Inspirerande, informativ & flexibel

Hoy fick i uppdrag att designa och utveckla en modern webbplats
som förmedlar vad EFG är och gör idag, på 2020-talet. Målet var att skapa en
webb som visar EFGs breda produktutbud på ett tydligt och inspirerande sätt.
Det var också viktigt att tydliggöra varumärket och vad EFG står för och erbjuder idag.

Image

Lösning

Inspiration och kommunikation

Med den nya webben har EFG möjlighet att kommunicera hela sitt produktutbud såväl som kampanjer och nyheter på ett smidigt och flexibelt sätt. Med det modulbaserade ramverket Brix är det lätt att uppdatera och ändra innehåll direkt när behov uppstår.

Inspirerande bilder står i fokus och det finns många referenslänkar som leder besökaren vidare till relevant innehåll och fördjupande läsning. Det är en viktig del vid bygget av en webbplats, eftersom få besökare naturligt landar på startsidan via Google-sökningar.

Image

“Användargränssnittet är enkelt och intuitivt. Skapande av nya sidor och uppdateringar går väldigt enkelt och snabbt. Det finns även utrymme att vara kreativ för att skapa en attraktiv och uppdaterad webbsida.”

Malin Gloss, Marketing Manager, EFG

Image

När användarvänligheten avgör

Många gånger är det inte bara framsidan som räknas, utan även hur bra användarvänligheten är för dem som faktiskt ska arbeta med och redigera en webbplats. Här är WordPress utan tvekan det ramverk som ligger i framkant. För EFG är flera funktioner speciellt utformade för att populeras automatiskt med produktinformation. Hoy utvecklade ett API för att kunna visa data direkt från EFGs produktdatabas, vilket är till stor nytta för EFG i deras administrativa arbete.

Image
Image

Gå till efg.se eller läs mer om WordPress.

DELA & TIPSA
Be om en förfrågan:
Kontakta vår kundansvarige Mathias för ett möte.