Digital

Webbutveckling

Dags för en ny hemsida eller plattform? Vi använder webbutveckling och UX design för att skapa den perfekta upplevelsen för er målgrupp. Vi ser till att ni prioriterar rätt och får vad ni behöver, utifrån era användares behov. Kontakta oss om du vill veta mer.

Det senaste inom webbutveckling? Eller det mest beprövade?

I takt med att användare förväntar sig mer och mer av internet måste webbutvecklare anpassa sig och förändra hur de tänker. Eftersom det som räckte för fem år sedan nästan garanterat inte är nog idag är webbutveckling ett hantverk som ständigt förändras. På Hoy är det viktigt att vi alltid bedömer nyttan med de nya teknikerna innan vi väljer att använda dem. Ibland kräver ett projekt det absolut senaste och mest avancerade, ibland inte. I slutändan handlar det om att veta vilka verktyg som passar bäst för vilka användare, ändamål och budgetar.

Webbutveckling: mer än bara kod.

I arbetet med webbutveckling är det viktigt att komma ihåg alla andra delar av produktionen som behöver klaffa för att lanseringen av en sajt ska gå så smidigt som möjligt. På Hoy har vi en beprövad process för lansering av sajter som bygger på mångårig erfarenhet. Vi vet att det inte är tillräckligt att skriva bra kod, resten måste också fungera.

En organisation i Göteborg som främjar bra webbutveckling.

Hoy arbetar med webbutveckling i ett tajt team med högt i tak och utan hierarkier. På så sätt kan vi använda allas input och utnyttja den tillgängliga kunskapen maximalt.

Nyfiken på webbutveckling?
Kontakta gärna vår kundansvarige Mathias så berättar han mer.

Fler tjänster från Hoy

Digital

Apputveckling

Läs mer
Digital

Augmented Reality

Läs mer