Film & Animation

3D

Med 3D-modellering kan vi visa miljöer och produkter med en helt ny frihet. Kanske behöver vi visualisera något som ännu inte finns?

Vad vill du använda 3D till?

Vill du visa upp en produkt som bara finns som CAD-ritningar? Visa hur man använder en produkt eller en tjänst? Göra om ditt CAD-material till en VR-upplevelse, eller visa det i en app? Skapa en 3D-animation från grunden? Eller något helt annat? Hoy kan hjälpa dig använda 3D så effektivt som möjligt, och få ut det mesta av de senaste verktygen.

Image

Ett multiverktyg.

Få verktyg har haft så stort inflytande på vår gemensamma bildvärld de senaste trettio åren som 3D-grafiken. 3D är en helt egen värld, med oändligt många användningsområden. I princip allt man kan tänka sig kan återskapas eller simuleras med hjälp av 3D. I takt med att datorerna har blivit kraftfullare och programvaran mer avancerad har också antalet möjliga användningsområden ökat. Det behöver inte vara dyrt eller krångligt att arbeta med 3D, tvärtom gör tekniken många processer inom marknadsföring och kommunikation enklare och mer strömlinjeformade.

3D i realtid.

Förutom den förrenderade 3D-grafiken som vi använder till film och video arbetar Hoy också med realtidsgrafik: grafik som renderas i realtid i till exempel spel och appar eller på webben. Vi hjälper gärna till om du behöver interaktiv 3D-grafik i till exempel Unity eller WebGL.

Nyfiken på film & 3D?
Kontakta gärna vår kundansvarige Mathias så berättar han mer.

Du kanske även är intresserad av:

Digital

Webbutveckling

Läs mer
Digital

Apputveckling

Läs mer