Jobba på Hoy

Vill du vara med och bygga framtidens upplevelser på internet? Vill du berätta historier och väcka känslor med formgivning, film och spel? Vill du använda ny teknik för att hjälpa företag och organisationer visa vilka de är och vad de gör? Vill du jobba med oss?

Ledig tjänst på Hoy

Digital Designer

Läs mer och ansök
Ledig tjänst på Hoy

Senior Full Stack Developer

Läs mer och ansök
Ledig tjänst på Hoy

Digital projektledare

Läs mer och ansök
Ledig tjänst på Hoy

Erfaren backendutvecklare

Läs mer och ansök
Karriär

Praktisera på Hoy

Mer om praktik

Hoy i sin helhet

Vi som jobbar på Hoy besitter en rad olika erfarenheter och kunskaper. Vi specialiserar oss inom webbutveckling, apputveckling, digital marknadsföring, projektledning, filmproduktion, och digitala strategier.

En arbetsplats

Att ha Hoy som arbetsplats innebär en arbetsplats i ständig utveckling och rörelse, det är alltid något nytt projekt på gång samtidigt som andra projekt avslutas. Nya tekniker, verktyg och strategier prövas kontinuerligt för att kunna skapa det absolut bästa för våra kunder.

Image

Vår inställning

Hjärta, hjärna och spets är tre ledord vi har på Hoy, det är något vi arbetar efter och har med oss under hela arbetsprocessen. När slutresultatet är klart vill vi alltid att ett projekt skall stämma överens om inte överträffa våra kunders förväntningar.

Bli en av oss

Känns det här som en arbetsplats där du skulle bidra med något nytt, trivas och utvecklas? I så fall, ansök till någon av våra lediga tjänster!

Skicka din ansökan till work@hoy.se