Karriär

Backend­utvecklare

Ledig tjänst på Hoy

Är du en erfaren webbutvecklare med fokus på backend?
Är du bra på det du gör?
Vi behöver dig.

Image

Vi söker en erfaren webbutvecklare med fokus på backend.

Hoy är en digital byrå som skapar meningsfulla upplevelser med hjälp av strategi, kreativitet, design, utveckling och rörlig media. Vill du bli en del av vårt utvecklarteam och vara med och skapa framtidens digitala upplevelser?

Image

Ett litet team med stor bredd.

På Hoy blir du en del av ett litet team med stor bredd. Du kommer inte försvinna i en enorm organisation, utan får möjlighet att växa tillsammans med ett tajt gäng av duktiga utvecklare och designers. Vi är stolta över att inte bara vara hyperspecialiserade – de flesta av våra utvecklare glider friktionsfritt mellan olika roller: frontend och backend, apputveckling, spelprogrammering i Unity och WebGL, AR-utveckling och mycket annat.

Till den här tjänsten söker vi någon som är grym på backend-utveckling, och om det är din passion är du välkommen att satsa helhjärtat på det hos oss. Som backend-utvecklare på Hoy kommer du bland annat arbeta med att utveckla och underhålla Brix, vårt specialbyggda modulramverk. Vi har mycket på gång och bygger såväl enstaka hemsidor och appar som digitala satsningar och webbramverk för stora organisationer.

Vi ser gärna att du:

• Har åtminstone 5 års erfarenhet av webbutveckling

• Har mycket goda kunskaper i PHP-programmering

• Vet hur man bygger REST API i PHP

• Har arbetat med Laravel

• Har databaserfarenhet av MySQL, och god erfarenhet av SQL-språk i allmänhet

Meriterande:

• Erfarenhet av serveradministration, i dag jobbar vi med distributionerna Debian & Ubuntu

• Kunskap om WordPress

Är det här du?

Eller är det du till 90%? 70%? På Hoy lägger vi stor vikt vid personlighet, kreativitet och social kompetens när vi rekryterar. Du kan vara rätt person även om bara hälften av listan stämmer in på dig. Så hör av dig och berätta vem du är, vi vill gärna prata med dig!

Vi är övertygade om att en jämn könsfördelning gör en arbetsplats bättre och att olika erfarenheter och bakgrunder gör oss mer konkurrenskraftiga och flexibla. Just nu är vi fler killar än tjejer på Hoy, så om du är tjej blir vi extra glada om du vill jobba hos oss!

Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte för länge med att skicka in!

Hör av dig

Hoy håller till i en sekelskiftesvåning på Linnégatan i hjärtat av Göteborg, lite för nära Andra Långgatans bästa hamburgarställe.

Vi vill veta vem du är! Skicka din ansökan och CV till work@hoy.se