Karriär

Praktisera på Hoy

Kanske läser du till webbutvecklare, designer, projektledare eller marknadsförare? Vill du praktisera på en levande och utmanande arbetsplats? Då är du välkommen med din ansökan till internship@hoy.se

Image
Image

Om praktiken på Hoy

När kan man söka praktik?

När som helst. Vi går kontinuerligt igenom alla ansökningar som kommer till oss.

Hur många praktikanter tar ni in?

Vi har oftast två eller tre praktikanter hos oss i taget. Detta beroende på plats i lokalerna och vilka projekt vi sitter med för tillfället.

Vad kan man förvänta sig av sin praktik på Hoy?

Du kommer att få arbeta med skarpa projekt från dag ett – oftast i projektform i en arbetsgrupp. Du kommer att självständigt att få ägna dig åt en mängd olika uppgifter. Vi ser gärna att du själv tar initiativ och är nyfiken på att utvecklas.
Fyra gånger per år har vi ”lab-dagar” då man har möjlighet att utforska ett eget valt område.

Vem kan söka praktik?

Troligen läser du någon yrkes- eller högskoleutbildning. Skolor som vi tagit in praktikanter från hittills är: Yrgo, IT-högskolan Väst och IHM Business School. Men viktigast är att vi trivs ihop. Så tveka inte att höra av dig oavsett bakgrund.

Hur söker man?

Skicka in dina uppgifter tillsammans med CV och portfolio till internship@hoy.se.

”Min praktik har influerats av nya verktyg, strategier och kunskaper. Varje dag har jag lärt mig något nytt för att sedan kunna dra nytta utav det! Det har hela tiden funnits utrymme att få utvecklas vidare för en mer fördjupad kunskap. Min praktikperiod gav mig en bättre helhetsbild utav yrket och branschen, numera känner jag mig redo inför arbetslivet.”

Linnéa Nyman, Digital Analytics Specialist, IHM Business School

Hoy kontor

Linnégatan 9

413 03 Göteborg

Sverige

Hitta hit!