Om Hoy

Den digitala spelplanen ritas ständigt om. De gamla årsplanerna för reklam, marknadsföring och webbutveckling är förlegade. Nu gäller det att konstant testa nya grepp vid sidan av din strategi och våga tänka om och lägga resurser där du får bäst effekt.

Image

Flexibel digital partner

Med Hoy får du en närvarande och flexibel digital partner som behärskar design, utveckling och film. Och får alla discipliner att samverka i en stark helhet.

För att hjälpa dig på bästa sätt måste vi förstå eller vara med och utforma den digitala planen tillsammans med dig. Vi måste lära känna ditt varumärke och din affär, din organisations utmaningar och mål. Först då kan vi göra skillnad, på riktigt.

Det vi skapar ska vara snyggt, användarvänligt och stärka varumärket, men det måste också driva affären. Därför tittar vi alltid på helheten och ifrågasätter traditionella affärsmodeller, intäktsströmmar, processer, organisationer och arbetssätt. 

Huvudfrågan är alltid: Hur kan vi skapa större nytta? 

Alla kunder och projekt är unika. När vi närmar oss ett uppdrag, så följer vi en enkel process:

01. Förstudie

Här kartlägger vi förutsättningarna för olika system, implementationer och funktioner. Tillsammans med dig bestämmer vi också mål, innehåll, målgrupper, kanaler och mycket mer. Utgångspunkten är alltid att lösa uppdraget på smartast möjliga sätt, samtidigt som vi framtidssäkrar er digitala utveckling med långsiktigt hållbara lösningar.

02. Kreation

När vi tar fram bärande idéer strävar vi alltid efter att flytta fram gränserna för hur vi kan engagera människor och göra livet enklare för dem. Att tänka gränslöst vad det gäller innehåll, utformning och tekniska plattformar är en självklarhet för oss. Resultatet kan bli en webbsida, en app, en Augmented Reality-upplevelse eller något helt annat. 

03. Produktion

Hoy är specialister inom digital utveckling, strategi, design, animation och filmberättande. Tillsammans utgör vi ett effektivt och väloljat digitalt maskineri för att producera enastående digitala lösningar. Vi jobbar agilt och med full transparens i varje steg för att säkerställa kvalitet, kostnader och tidplaner. Vi löser det mesta in-house, men tar ibland hjälp av vårt nätverk av branschledande kreatörer.

04. Uppföljning

För oss är det viktigt att ta ansvar för ett projekt från start till mål. Då räcker det inte att bara skapa en digital lösning, vi måste också mäta hur användarna beter sig och agerar för att säkerställa att vi verkligen uppnår de mål som vi satt upp. Därefter kan vi supporta med att drifta, förvalta och vidareutveckla för bästa möjliga upplevelse och utfall.

Digital

Sajter & appar

Läs mer
Film

Filmproduktion

Läs mer