Snicks Stories App

Berättande för den mobila tiden. En app, som vi utvecklat tillsammans med Co_Made, där du tappar dig igenom den ena berättelsen efter den andra. Likt ditt snicksnackade med polarna i en underhållande chat. Vi kallar det Snicks.

Stories i sms-format

I appen finns mängder av olika typer av berättelser och ofta som en följetong i flera episoder. Markera dina favoriter och få notifieringar när nya episoder dyker upp. Perfekt på bussen, i hängmattan eller var du än befinner dig. Snabbt och enkelt att ta till sig.

Image
Image

Innehåll

En stor mängd kategorier och titlar

Välj mellan ett antal kategorier som exempelvis thriller, drama, komedi och skräck mm.

Branding

Starka kontraster

Tillsammans med Co_Made tog vi fram en tydlig och kontrastrik grafisk profil. Själva appen är, förutom brandgula primärfärgen, baserad på svarta ytor där titlarnas bilder får vara i fokus. Utöver detta har varje titel möjlighet till en mängd olika temafärger som testats fram i ett stort prototyparbete.

Image
Image

Ekosystem

Författarverktyg för att skapa Snicks:ar

För att skapa den mängd Snick-titlar och hantera en stor mängd episoder med ofta gemensamma karaktärer samt en uppsjö av författare, byggde vi från grunden ett helt unikt ekosystem där kärnan är ett författarverktyg, varifrån allt styrs.

Image
Apputveckling
Back-end
Front-end
React Native
UX Design
DELA & TIPSA
Vill du veta mer om modern Apputveckling?
Kontakta gärna vår kundansvarige Mathias så berättar han mer.

Fler Case

Norvatek

Norvatek AR Experience

Läs mer
Majblomman

MajApp

Läs mer